dilluns, 11 de maig de 2009

Servei de bar per la lanparty

Aquest any disposarem de servei de bar per a tots els assistents per tal de garantir un servei eficient i econòmic sense necessitat de buscar-vos la vida fora del recinte on es celebra la lanparty. Disposareu de tot el que podeu necessitar per carregar les piles i no perdre cap de les activitats de la party. Amb taules i cadires

Però si voleu fer una mica de turisme pel poble, o bé us interessa un altre menú us informarem dels llocs on podeu alimentar-vos.

Horari del servei de bar

L'horari d'obertura del bar és de 24h al llarg de tota la lanparty, no obstant si voleu assegurar-vos una alimentació sana us recomanem estar atents a aquests horaris;

Esmorzar: 09:00h - 11:00h
Dinar: 13:00h - 15:00h
Sopar: 20:00h - 22:00h

El servei de megafonia del recinte us anirà informant dels horaris, per a tots aquells que puguin estar despistats mentrestant juguen.

Tarifes del bar

Procurarem que els preus dels productes que hi trobareu siguin assequibles per a tothom.
Trobareu el llistat de preus en el mateix recinte durant el transcurs de la festa. Tot i que us podem anticipar que per menys de 5€ trobareu un menú "equilibrat".

Què hi podem trobar al bar?

Entrepans freds i calents amb el millor embotit de la comarca.
Refrigeris, pastisseria, i tot de coses per al "pica pica" entre hores.
Tot tipus de refrescos, begudes energètiques, tot sense alcohol.Servei de càtering

Si aconseguim arribar a un cert nivell de reserves anticipades podem disposar d'un servei de càtering que ens ofereix un menú de 2 plats amb 4 opcions a escollir per a cadascun i una beguda, per tan sols 6,50.

És a dir, per 26€ podeu menjar bé al llarg de tota la party sense moure's de lloc. S'oferirà un pack de 4 àpats; divendres sopar, dissabte dinar i sopar, diumenge dinar.