dijous, 5 de març de 2009

Reus LAN Party; 2, 3, 4 i 5 d'abril 2009

Què fan més de 1.000 persones en un recinte durant tres dies amb cara de zombis? Doncs no es tracta de la versió cinematogràfica de Left 4 Dead dirigida per Uwe Boll, sinó la Reus LAN Party!

Les competicions amb premis (€uros's) per als jocs: Counter Strike, Call of Duty 4 i altres com DDR i Guitar Hero.

El preu: Com abans es faci la reserva i pagament de l'entrada més econòmic us sortirà, a partir de 30€ en amunt.

Algú té previst d'anar-hi?

4 comentaris:

Isaac ha dit...

no entenc com encara hi ha gent que segeix jugant al counter ...

Unknown ha dit...

La majoria de la gent que juga al CS 1.6 tenen PCs de l'any de la quica o bé suposo que no els ha agradat el "nou" CS Source.

Vindria a ser el mateix que COD2 vs COD5, tot i que el 5 no deixa de ser clavat al 2 amb millors efectes d'il·luminació, millors físiques i mapes amb més detalls. Però si fiques el COD2 al màxim no es veu tan malament com podria semblar.

Isaac ha dit...

Hande, el CoD 2 amb el directx 9 ja te dic jo que guanya molt, pero la llastiam esque els PC's que el poden tirar be en mode online tens una latencia en uns 10 ms superior que amb directx 7.
A part d'aixo el CoD 2 te una jugabilitat superior al CoD 5, ja que el 2 va ser desenvolupat per PC i no es una adaptacio del de la xbox com es el cas del CoD 5

Unknown ha dit...

Vols dir que el COD4 també és una adaptació de xbox/ps3 a PC? Perquè el COD5 està fet a partir del mateix motor que el 4.

Lo del directX no ho sabia... quina de coses s'aprenen, eh!