dimecres, 18 de març de 2009

mini LAN Party Sielarts 2009-03

La primera LAN de l'any! I d'aquí uns mesos ens tornarem a trobar de segur amb tothom (ho sento, però a la botiga no tenim espai per a tots!).

La intenció era jugar al Call of Duty, i amb gairebé 9h de joc crec que en vam quedar prou servits. Com sempre, feina al principi entre muntar PC's, instal·lar i actualitzar jocs, drivers, etc. Després partideta rere partideta amb parada de rigor per dinar (amb cruji coques a dojo) i represa de la festa fins abans de sopar (desmuntar tot...).

Feu clic a la imatge per veure totes les fotos;


Partides de Call of Duty 4 (Modern Warfare) amb TDM (lluita per equips) al matí, Call of Duty 5 (World at War) amb intent de partida cooperativa vs zombis, acabant amb el típic TDM. I per acabar el dia, res millor que relaxar-nos amb l'Hedgewars (clon gratuït del Worms).
Van quedar pendents unes partidetes en mode cooperatiu del COD5 i una mica més del mode zombi, però ho compensarem quan aparegui el nou map pack (sense data confirmada per a PC).

Una cosa va quedar clara, els chetos/wallhack/OMG/aixònopotser del Gango funcionen de meravella, ja que amb el peaxo de PC del Killem no n'hi va haver prou per guanyar-lo al COD, ni al 4, ni al 5 ni el dia que surti el 6 crec que tinguem prou sort.

Si us han vingut ganes de més, ja sabeu, la LAN Party Puig-reig 2009 is comming!