dijous, 1 de gener de 2009

Com arribar-hi

Puig-reig és un poble petit (4.000hab), de la província de Barcelona (Catalunya / Espanya). Està situat a 45min de Barcelona capital (en cotxe), i a 15-20 minuts d'altres poblacions importants com Manresa i Berga.

Informació GPS;
Codi postal població: 08692
Passeig de la Riera, sense número. Puig-reig (Barcelona)

Per arribar al poble;

Cotxe: l'opció més ràpida i recomanada, davant mateix del recinte teniu places de pàrquing gratuït, la carretera per arribar-hi és de 2 carrils per sentit (autovia). Si veniu de Barcelona heu d'anar en sentit Puigcerdà. Encara que un bon navegador GPS serà el vostre millor amic, no cal pagar peatge segons quina carretera trieu.

Autobús: Hi ha autobusos diaris, tot i que dependreu d'horaris. El temps que es triga a arribar és força elevat, encara que és perfectament possible i en els autobusos es pot dormir bé (procureu no passar-vos la parada del poble). Us deixo un enllaç amb informació per arribar en transport públic on podeu posar la vostra població origen i destinació (Puig-reig).
Des de la parada d'autobús fins al recinte de la Lanparty són 5min a peu, com arribar des de la parada d'autobús fins al recinte.
Companyia: Alsina Graells.
Origen: Estació del Nord (bcn) o Ronda Universitat (bcn).
Destí: Berga o Llívia. Però qualsevol dels dos passa per Puig-reig.

Tren; No hi ha estació de tren al poble, de manera que hauríeu d'arribar fins a Manresa i allà agafar un altre mitjà de transport com podria ser l'autobús fins al poble. El tren des de Barcelona fins a Manresa no presenta cap problema; Ferrocarrils Generalitat Catalunya.

Informació d'interès;

Perquè us feu una idea de poblacions importants ordenades segons destinació;
Barcelona > Martorell > Barcelona > Puig-reig > Berga > Puigcerdà > Andorra
Pobles propers, també ordenat (des de Barcelona fins a Berga);
Barcelona> Sallent > Navàs > Puig-reig > Gironella > Berga

Us deixo un enllaç per veure Puig-reig @ Google maps
Google maps ens permet fer zoom per veure o allunyar la situació i també té una aplicació per poder escollir la ruta (com fan via michellin - guia repsol) des de casa nostra fins a Puig-reig! Molt útil, amb indicacions de carreteres, poblacions, kilòmetres, temps total, rutes alternatives ...

Plànol de la situació del recinte on se celebra la Lanparty i altres instal lacions d'interès general (restaurants, zones d'aparcament, zones "verds", caixers ...);
>> Google maps - Lanparty Puig-reig 2009

Mostra LAN Party Puig-reig 2009 en un mapa més gran