dijous, 10 de juliol de 2008

Servidor de DC++ per compartir arxius

Volem anunciar que oferirem un servidor per compartir arxius mitjançant el programa DC++ (Direct Connect Plus Plus), que permet enviar i rebre arxius entre els usuaris que estan connectats al mateix servidor (hub).

D'aquest manera posarem a l'abast de tots els assistents els jocs gratuïts de la party, tot i que recomanem que els descarregueu abans i així podeu practicar.

Per començar descarregueu el programa, que és completament gratuït des del seu lloc web oficial.

La configuració del mateix és molt senzilla, només cal escollir un nom d'usuari, compartir els arxius i carpetes que ens interessi i connectar-nos al servidor. Recomanem que poseu a compartir arxius abans de venir a la party, ja que el programa triga una estona a indexar els arxius del nostre ordinador. Recordeu que només es compartiran els arxius que vosaltres configureu.

En breu crearem un document amb els passos a seguir per una bona configuració, i durant la party us ajudarem a configurar-ho tot.

A través d'aquest programa també podrem chatejar entre tots els usuaris connectats al servidor, com si es tractés d'una sala de chat.

Recordeu que des de l'organització de la LAN Party Puig-reig no donarem suport a cap activitat ilegal.

Volem comentar també que durant tota la party no es poden fer servir altres programes de descàrregues P2P, com ara emule/ares/utorrent/kazaa, ja que aquests programes saturen la xarxa i impedeixen poder jugar a través d'Internet amb els jocs.

Cap comentari: