dimarts, 27 de maig de 2008

Zona retro

Estem estudiant la possibilitat d'habilitar una zona, que anomenarem "zona retro" amb algunes consoles mítiques i els seus millors jocs de fa uns anyets; atari 2600, nintendo nes, super nintendo, master system II i com a plat fort una custom Neo Geo MVS amb joysticks arcade.

Street Figther 2, Mortal Kombat, Alex Kidd, Frogger, Mario, Samurai Shodown, Metal Slug i Windjammers, entre altres, poden ser alguns dels convidats...

Estem oberts a comentaris i opinions, així com a suggeriments sobre el tema.

3 comentaris:

ediSkraD ha dit...

Fuaaa paupertt power!! Tu, voto a favor! ja portaré la master system II, o la portes tu? jejejej

Unknown ha dit...

Jo la tinc i em funciona, que la vaig provar l'altre dia amb el Sonic i l'Alex Kidd.

El que el comandament que tinc està una mica fotut, com tens els teus?

ediSkraD ha dit...

Hosti, doncs ja mirare a veure on la tinc... diria que el mando el tinc bé, no hi donava tanta guerra com tu. Ja portare l´e-swat! jejejej. Potser el yuste porta la seva snes, o si mes no jocs, que en tenia un bon munt.