dilluns, 26 de maig de 2008

Què és una LAN Party?

Segons la definició de la Viquipèdia en català, una LAN Party és un esdeveniment que reuneix un grup de persones amb els seus ordinadors per jugar. I certament és una de les millors descripcions resumides que podem donar sobre aquesta festa.

Aquesta LAN Party, la podríem classificar de mida mitjana, ja que 100 persones és una quantitat considerable, però molt per sota de les grans com ara la Campus Party de València i els seus 6.000 visitants.

Podem definir-ho també com una festa de l'entreteniment, l'oci i les noves tecnologies, ja que no només hi ha ordinadors, també hi tindrem consoles i videojocs de tot tipus, des de jocs de simulació de batalles, d'esports fins a màquines de ballar. Així com un seguit d'activitats i competicions relacionades. Tot i que el principal objectiu és poder jugar en xarxa amb la resta d'assistents.

La LAN Party Puig-reig es celebra una vegada a l'any, al mes de Juliol, poc abans de començar les vacances d'estiu. La durada de la mateixa son pràcticament 3 dies, des del divendres migdia-tarda fins el diumenge vespre-nit, de forma ininterrompuda, si es vol o s'aguanta el ritme.

L'organització s'encarrega d'habilitar el lloc i les infraestructures de la mateixa, la xarxa local, donar accés a Internet, control dels torneigs, i els assistents només han de portar les ganes de jugar i el seu equip si volen jugar amb PC.

La LANParty Puig-reig recull tot un seguit d'activitats i zones que agafen un ampli ventall d'opcions d'oci i entreteniment. A part de la zona de PC també hi trobareu: zona retro i arcade, zona simuladors musicals, zona de consoles d'última generació, zona d'oci, xerrades, tallers...

No existeix cap límit d'edat ni condició per assistir i poder participar, hi podreu trobar edats compreses entre els 9 i 40 anys.