dissabte, 31 de maig de 2008

Preu, inscripcions i horari LAN Party 2008

Tindrem dos tipus d'entrada per la party;

  • 1 dia: Inclou l'entrada al recinte, possibilitat de portar el PC, jugar amb les consoles i participar en les competicions del mateix dia. No es podrà accedir a la zona de descans ni a la piscina.
  • Pack 3 dies: Inclou l'entrada al recinte, possibilitat de portar el PC, jugar amb les consoles i participar en totes les competicions de tots els dies. Permet l'accés a la zona de descans i a la piscina i garanteix el welcome pack que inclou alguns productes de marxandatge així com la samarreta oficial de la festa.
El preu de les entrades es determina pels dies que es vol participar i la data en que s'ha realitzat la inscripció.

El preu per accedir al recinte i jugar amb les consoles i/o PCs en reserva, o bé per participar encara que només sigui en un torneig és el preu d'entrada d'1 dia, amb les mateixes condicions i preus que la mateixa.

Les entrades anticipades es poden realitzar a través d'Internet, omplint aquest formulari, o bé contactant amb els organitzadors. Tots el que comprin l'entrada anticipada de 3 dies disposaran d'un Welcome Pack, amb productes i marxandatge d'alguns dels patrocinadors, que s'entregarà en el moment d'accedir al recinte el divendres 18.

Entrada anticipada, abans del 15 de Juliol 2008:
  • 1 dia: 7€
  • 3 dies: 15€
Entrada taquilla, a partir del 15 de Juliol o bé a l'entrada del recinte els dies 18, 19 i 20 de Juliol:
  • 1 dia: 9€
  • 3 dies: 17€
L'accés al recinte estarà control·lat i limitat, fora de l'horari no està permesa l'entrada, de manera que si algú vol accedir a la party o bé alguna de les seves competicions ha de fer-ho dins aquest horari:
  • Divendres, migdia a partir de les 15:00h fins a la nit 23:00h
  • Dissabte i diumenge, matí a partir de les 10:00h fins a la nit 23:00h
El primer dia que s'accedeixi al recinte caldrà presentar el DNI i el comprovant d'inscripció i transferència (en cas d'inscripció per Internet) per les entrades anticipades.
Llavors s'entregarà una identificació que s'ha de portar de forma visible durant l'estada dins el recinte, l'organització pot demanar en qualsevol moment aquesta acreditació per comprovar l'accés a les zones limitades, la participació en competicions, etc.