dilluns, 19 de maig de 2008

Premis i regals confirmats

A data d'avui ja tenim alguns dels premis confirmats, cedits per Sielarts Informàtica Puig-reig, que ascendeixen a un total de 140€.Tots son jocs per a PC;
  • 4 unitats de Ghost Recon Advanced Warfighter 2
  • 2 unitats de Splinter Cell Double Agent
  • 1 unitat de Supreme CommanderEstà per confirmar com es repartiran els mateixos, tot i que és probable que siguin alguns dels premis per a les diferents competicions o bé a través del sorteig de regals de la Lan Party.

5 comentaris:

ediSkraD ha dit...

Posa-hi de pas alguns auriculars senzills + micro per fer rular amb el roger wilco... serem mes PROs ejejje

Unknown ha dit...

Home, de moment aquests son els regals ja confirmats, però hi tindrem moltes més coses de segur: més jocs, accessoris pc i/o consoles.

Uns auriculars no ho havíem pensat, però pot ser un bon regal també... ho tindrem en compte a veure que podem fer.

ediSkraD ha dit...

Caram.. i/o consoles... potser que no faci correr la veu, així la probabilitat.... xD... Benu, pel que veig la cosa va agafant forma, he enviat un parell de mails avui, a veure si engresco algú d´aqui barcelona. Per cert, tens una mirada molt profunda eh a la fotu!

-ediSkraD-

ediSkraD ha dit...

naltre idea (es nota que tic sense res a fer eh... en realitat tic fent public de l´event)... alfombretes ergonòmiques d´aquelles amb esponja... per lo del síndrome del túnel carpià jejeje... regal, sponsor?

Unknown ha dit...

El que es pugui fer i oferir als participants en forma de regals depèn del número de gent que vingui a la Party, jo crec que podem aconseguir ser 50 persones de PC + "consulerus" + cartes + figures...

El problema és que la gent espera a última hora per confirmar assistència, i sense els diners o sense temps no es poden fer miracles.

A veure si aconseguim que la gent s'impliqui més que de costum i podem fer una cosa wapa i ben organitzada. Amb l'ajuda de tots és possible!