dimarts, 13 de maig de 2008

A la recerca d'idees i col·laboradors

Comencem a moure la maquinària de la propera Lanparty, l'anomenada P+R'08, o com tots coneixem Puig-reig Lanparty 2008.

Fa uns dies que es va fer la sol·licitud (instància) a l'Ajuntament de Puig-reig i estem esperant a veure si ens confirmen la disponibilitat de l'emplaçament i la data escollida. En principi havíem pensat amb el cap de setmana de Juliol des de divendres 25 fins al diumenge 27.

Estem oberts a suggeriments i comentaris de cara a l'organització, jocs escollits, competicions, activitats complementàries, cursos i/o tallers, etc. Podeu deixar els comentaris en aquest Blog o bé a través de la direcció de correu habilitada lanparty[arrova]sielarts[punt]com

Tota la informació, notícies i novetats sobre la mateixa la trobareu en aquesta pàgina.

4 comentaris:

ediSkraD ha dit...

Eis Hande, i si intenteu que us patrocini alguna cosa tipus Burn, RedBull, o fins i tot Nestlé (pel tema cafe)... barritas energéticas.. i altres merderades així, que si la cosa tira bé pot anar molt molt bé.

Unknown ha dit...

Si, estem amb contacte amb una empresa de refrescos, aigua, etc.

Jo també havia pensat amb RedBull, però no he aconseguit contactar amb ells i he parlat amb gent que els patrocinava i no sembla cosa fàcil.

El tema dels cafès no hi havia pensat, podria estar bé... ni alcohol ni fumar, però cafès pot ser un bon punt per la gent que els agradi.

Miraré de comentar el tema amb qui s'encarrega del tema consumicions a veure que podem fer-hi.

ediSkraD ha dit...

Bueno, si puc ajudar-te d´alguna manera ja em diras... a canvi un headshot al pep

dereik ha dit...

Pues això de lo dels cafès podria estar bé, ja que molta gent l'hi agrada beure'n...

A sobre si estan cansats sempre va bé beure'n un =) a part de això saps que el dia que em facis un headshot farem una festa jajaja

saps que no es res personal però es la veritat.